5.2.13

Huame koitta Tukholma!

Ei täs mittä moro.

Huomenna arkiseen aherrukseen tulee tervetullut tauko, kun illalla otetaan alle uutuuttaan hohtava M/S Viking Grace ja hurautetaan muotoilijavoimin Tukholmaan.

Torstain puolella suunnataan perinteiseen tapaan Tukholman huonekalumessuille Älvsjöhön. Odotan Stockholm Furniture Fairilta (aka SFF13:lta) eniten Greenhouse-osastoa, jossa näyttäytyvät alan oppilaitokset ja nuoret osaajat. Viime vuonnakin sen anti oli kaikkein suurin.

Myös meidän koululla on oma messuostasto teemalla Ruumot. Lisää voi lukea vaikkapa Ruumot-facesivulta!

Paljonpuhuva kuva Hansusta, meikästä, Larpasta ja banaanista on viimevuotiselta reissulta ja lainattu Miiralta.Tulin äsken jumpasta ja seuraavaksi pitäisi raahautua suihkuun. Mikä siinä onkin, että toisinaan (köh, todella usein...) treenin jälkeen suihkuun kieriminen tuntuu ylitsepääsemättömältä? Joo joo, kyllä mä kohta menen.

Suosittelen muuten sarjaa nimeltä Bored to Death, jos joku ei ole sattunut katsomaan. Taisin aloittaa sarjan ehkä lauantaina, ja olen jo melkein katsonut sen läpi. Huumori puree ainakin minuun, ja mukana on mm. aina yhtä kova Zach Galiffalwejfaäldialfdjaäjds-mikä-sen-nimi-nyt-on-pakko-tarkistaa - siis Galifianakis. Harmi, että tuotanto tyssäsi kolmeen kauteen...

Moikka!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yo Mary-Anne!