30.5.12

Liimapistoolit laulaa, luokassa on kuuma ja sikablockia sahataan ku viimistä päivää

Hola!

Oon tällä nimenomasella hetkellä valvomassa pääsykokeita. Vielä pitäis tunti jaksaa röhnöttää tässä sohvalla läppäri sylissä, ja antaa noille hakijoille erittäin edustava vaikutelma. Nyt on meneillään tollanen mallinrakennustehtävä. Kuumaliimapyssyt ei vissiin oikeen toimi...............perus

Homman plussapuolia on se, että saadaan valvojina ilmaset ruuat ja kahvit. Otin tauolla tietty porkkanakakkuakin, kun ei ite kerran tartte maksaa. Ähä! Ilmaset ruuat saa vielä huomennakin, sillä valintakokeet ja sitä myöten valvojana toimiminen kestävät kaks päivää. Kyllä rahattoman opiskelijan kelepaa!

Oi voi, ihan tulee viime kevät ja omat pääsykokeet mieleen näitä touhuja katsellessa. :') Eka vuosi koulua on mennyt hirmu nopeeta, ja oon tavannut ihan sairaan mahtavia tyyppejä (+ ehkä oppinutkin jotain hehhh!)

Nyt voisin siirtyä takas facebookkailun pariin... Se rupee kyllä tunkemaan jo korvista ulos, rankkaa on.

MEITSI VALVOO NIIN PIRUSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AI NIIN JEE! Lähetin just päivällä epätoivoisena mailia kesätöistä yhteen mestaan, ja sieltä tuli heti soittoa ja tekstaria perään. Soitin tauolla sinne takas. Maanantaina ois haastattelu, jeeee! Oon aika toiveikas, vaikka mistään hohdokkaasta hommasta ei olekaan kyse. Tässä tilanteessa otan vastaan työn ku työn!

Terkuin: VALVOJA-MEIKÄ HÄHÄÄ

P.S. Toimenkuvan etuihin kuuluu ehdottomasti myös tä sairaankolee tuutori-T-paita. Uuuhhhhh miten hiano...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yo Mary-Anne!