3.8.12

tylsiä kukkakuvia

Oon viime aikoina muun muassa:

- tuhonnut parissa päivässä yksin kokonaisen rievän
- hengannut tiistain kellon ympäri Eevan seurassa - Ikeassa, Citymarketissa (jossa kulutin muuten hirveän summan "ruokaan", mutta en ostanut kuitenkaan ainuttakaan asiaa, mistä vois valmistaa lounasta, päivällistä tai illallista, wada faa-aak) Katottiin myös Lostia ja syötiin lettuja ja heseä <3
- tuhonnut kokonaisen vuohenjuustopötkön ja aika monta muutakin juustoa parhaiden kamujen seurassa
Mun kokoama juustolautanen, basilika-gouda oli herkkua!
- saanut kukkia: tiistaina hain Kuopioon opiskelemaan lähtevältä kaverilta pari viherkasvia hoitoon ja keskiviikkoisena synttäriaamuna heräsin söpön epävireiseen onnittelukuoroon ja sain mm. kimpun neilikoita perheeltä. Lisäks sain ystävältä tällaisen: 
Whud iz it?

Neilikoita <3

- käynyt Kuudes Aisti -festareilla Helsingin Kalliossa yksikseni riehumassa, mutta tapasin ihania tyttöjä ja näin pari kesän parasta keikkaa. Ty Segall, no words needed
- lukenut sivuainepääsykoekirjoja ja vähän muitakin kirjoja, jotenkin valtava tiedonjano iskenyt viime päivinä, kiinnostaa monet oudot asiat. Ois ehkä asiaa kirjastoon. 
+ alan kantaa muistikirjaa mukana äkillisiä ajatuksia ja ideoita varten. Sain synttärilahjaksi niin nätin, narulla sidottavan kirjasen kaverilta.
Kauniita muistikirjoja, lahjaksi saatuja kaikki muut paitsi tuo ruusukuvioinen notebook -päiväkirja
Nyt pitäis kohta pukea ja laittaa itseni kuntoon. Lähen toimittelemaan asioita ja pyörimään jonnekin. Viikonloppuna tiedoss varmaa juhlintaa! Have a nice weekend everyone (eli te neljä kaveria jotka tätä luette ahaha)!

1 kommentti:

  1. wada faa-aaakk, oisko varmaan joku lilja??!!?

    Siunattua viikonvaihdetta myös sinulle, ystäväiseni. Ni hao!

    VastaaPoista

Yo Mary-Anne!