29.7.12

Kas näin se käy: lettikruunun teko

Viikon kestäneeltä mökkiseikkailulta hiukset meriveden koppuroittamina kotiutunut meikä täällä hei! Tein aikani kuluksi ja lähinnä omaksi ilokseni tällaisen pikkuruisen kampaustutorialin. Seuraavia mössöisten webbikamerakuvien säestämiä askelia seuraamalla saat loihdittua itsellesi lettikruunun, joka on aivan yliveto kesäkampaus.



Tarvitset:
- pitkähköt hiukset
- ranskanletitystaidon
- pinnejä
(- peilin)
Peili on sulkeissa siksi, että ilmankin sitä pärjää mainiosti. Kädetkään eivät välttämättä mene niin solmuun, kuin peiliin tuijottaessa...;)


1) Aloita letittäminen oikean korvan yläpuolelta (tai mistä kohdasta ikinä haluatkin - tästä itse yleensä aloitan ja olen todennut sen parhaaksi). Ryhdy letittämään ranskanlettiä ylöspäin kohti otsaa.

2) Letitä aina vain, jatka matkaa päälaen yli kohti vasenta korvaa ja takaraivoa.

 3) Nyt seuraa ensimmäinen oikeasti kinkkinen kohta. Letitettyäsi tarpeeksi pitkälle takaraivolle huomaat väkisinkin, että käsien asentoa täytyy kääntää, jotta letitys jatkuu jouhevasti. No, käännä käsiesi asentoa, ja jatka letittämistä. Harjoitus tekee tässäkin asiassa mestarin. :-D

4) Seuraava hivenen pulmallinen kohta tulee tässä loppusuoralla, kun joudut letittämään ikään kuin ylöspäin. Kädet saattavat tuntua menevän solmuun ja letti jäävän löysäksi, mutta kyllä se siitä - vaikeuksien kautta voittoon. ;) Pienet löysyydet pystyy onneksi piilottaamaan lopuksi pinneillä.

 5) Ta-daa! Vaikein osuus suoritettu. Letitä vielä loput hiukset normaalisti loppuun ja kiinnitä lenkillä.

6) Heitä letti pään yli ja kätke sen loppuosa ranskanletin lomaan pinneillä. Voit vielä vahvistaa lettiä paikka paikoin pinnein ja piilotella mahdollisia löysyyksiä.

VALMIS! 
Gyl ny kelpaa juoksennella helteessä taikka istahtaa terassille huurteiselle.


2 kommenttia:

Yo Mary-Anne!