27.7.12

Aphrodite in your see-through nightie, I can see through you

Luulis että sillon kun blogin pitäjä vaipuu hiljasuuteen ja sitten pitkän hiljasuuden jälkeen päättääkin taas avata sanaista arkkua, odotettavissa olis hyvää settiä. Kun on kerran ollut aikaa miettiä kirjotusaiheita ja hioa sanavalintoja. No, nyt ei tule mitään harkittua ja hiottua settiä.
Tämä blogi ei oo ollut ajatuksissa muutamaan viikkoon sitten lainkaan. Ehkä muutaman kerran lievästi syyllisyydentuntoisesti olen muistellut, että tämmönenkin on. Oon viilettänyt ruisrokkaamassa, kaatunut pyörällä, lekotellut puistoissa, pyörinyt Linnanmäen laitteissa kaatosateessa, katellut kauppatorin meininkiä niin Turussa ku Helsingissä, vieraillut Järvenpäässä, juonut itetehtyjä margaritoja ja syönyt nachos supremes, leiponut marjapiirakan, sytyttänyt saunan, kerännyt kupillisen metsämansikoita, uinut alasti vaahtopäisessä meressä, uppoutunut kirjoihin ja ihan elänyt mukana esim. Kafka rannalla -kirjan henkilöiden elämässä :-D

Enkä kuitenkaan melko varmasti aio parantaa tapojani ahkeramman kirjoittelun suhteen.

Tänään on ollut röntgenkuvat, mummun moikkaaminen piitkästä aikaa, sikakallis pieni boxi maukkaita sushimakupaloja jokivarren Pop Up -ravintolassa, puistojuomia, kuutamouintia Samppiksessa (ja onpa muuten perhanan hieno kuukin!) ja kamuja.
Logomon Turku valokuvissa -näyttely nyt jäi näkemättä, mutta tänään toi ilma on ollut niin hieno, että se suorastaan vaatii puistonurmelle röhnöttämään.
Kauppatorilla Tsadissa
Löysin tänään sattumalta bändin nimeltä Allah-Las ja olen sitä tässä fiilaillut. Pitäis ehkä enemmän vielä fiilistellä Black Lipsiä ja Ty Segallia ja Veronica Fallsia, kun huomenna lähen niitä morottamaan Kuudenteen aistiin. YKSIN. Kammottavaa ja kivaa. Tulee vähän erilainen festarikäynti, mutta pitää olla urhea ja ottaa se kokemuksena. Onneks mulla on Helsingissä vastassa ihanan olosia lj-kamuja, hiha:-D

Ei ees ala tehä mieli noita superherkullisia lettuja, joita tehtiin mökillä tiistaina.

Tänään unohdin shampoon ja hoitoaineen, kun menin sinne uimalaan. Miten oonkin näin hajamielinen nykyään??! (Nykyään?) No kävin sitten tunnelmallisesti kynttilän valossa suihkussa, kun kylppäristä on palanut lamppu, enkä omista vaihtoloisteputkia. Ja äsken tiputin muotovaahtoa matolle, ajattelin ihan kohta pyyhkiväni sen. No, hetken päästä tunsin varpaiden välistä litsahtavan jotain ja olin astunut sen vaahtokökön päälle. Kömpelö, avuton ja muistamaton oon, siitä ei pääse mihinkään. Mustelmilla 24/7.

En jaksa enempää nyt, olihan tääkin jo pieni saavutus ja jotain.

2 kommenttia:

  1. _Hieno_ saavutus mummeest! T. Mökkihöperöitynyt (ja hiukan palanut, TAAAAAS) meikä

    VastaaPoista
  2. Ja uuhhuhhh noita lettuja kaiholla muistellen<3<33

    VastaaPoista

Yo Mary-Anne!