2.7.12

Hiiuli hei

Hohhoi! Paljon on puuhaa ja työ syö mehut, mutta lopputulema tältä _maanantailta_ on silti jokseenkin plussan puolella. :--) Ei siihen hyvään fiilikseen loppujen lopuksi paljoa tarvita:

1 Aurinko, aurinko, aurinko. Turku oli tänään lämmin ja seesteinen. 
2 Makoisa perusruoka - käytiin työkaverin kanssa edullisella kesäkeittolounaalla, johon kuului myös mm. karjalanpiirakoita ja croissantteja. Kesäkeitto on yks mun ikilemppari!
3 Hyvä kamu tuli tänään pitkästä aikaa Turkuun (monta jeetä tähän väliin!!), ja treffattiin illalla jokirannassa. Ihan kuin ei oltaisi erossa oltukaan, sen verran vinhaan ovat touko- ja kesäkuu vilistäneet. 
4 Sain yhtä projektia vietyä (lähinnä ajatuksen tasolla, mutta kuitenkin) ikkipikkiriikkisen eteenpäin. Jee ja toivottavasti se tästä...
5 Ruisrock lähenee uhkaavasti ja lupaavasti! Menen Ruissaloon nyt parina iltana huomisesta lähtien rakennusavuksi, ja palkaksi kolahtaa ilmainen lippu. En malta odottaa viikonloppua!
6 True Bloodin vitoskaudesta on tullut taas uusi jakso, yesyess! Taidankin nyt siirtyä sen pariin, ja sitten nukkumaan.
 Takana on mainio viikonvaihde, johon mahtui sopivasti niin jalkapalloa (sekä pelaamista että katselua), lepäämistä, juhlimista, keikkoja, syömistä, kavereita kuin rentoutumistakin - ehkä edellämainittujen voimalla seuraavatkin neljä haipakkaista arkipäivää jaksaa kahlata läpi!


Päivän kuva:

Ewert and The Two Dragons on jokseenkin symppis!

2 kommenttia:

  1. joo mä venaan tota ewertiä kyl! se on pe eka keikka jonka haluun nähä, kuudelt

    VastaaPoista
  2. joo sama jeejee! t. ravunpunaiseksi palanut meitsi ( :____(((((((((( )

    VastaaPoista

Yo Mary-Anne!